ID Match


Bikelab

Het ID Match meetsysteem

Het Italiaanse ID Match meetsysteem is een dynamische fietsmeting en maakt evenals de Retül dynamische bikefit gebruik van een 3D-camera. Het ID Match meetsysteem werkt echter zonder markers, maar met een zogeheten ‘smart bike’. Gaandeweg het fietsen berekent de software constant de hoeken die het lichaam maakt en stelt de smart bike hier automatisch op af. Met de medische informatie die ingegeven wordt aan het begin van de meting en de fysieke mogelijkheden is het systeem in staat om de meest ideale positie op te zoeken. Doordat de camera het lichaam constant opmeet en de hoeken berekent is het systeem zeer nauwkeurig.

Zonder markers

Het eerste systeem ter wereld dat zonder markers werkt. De geavanceerde software herkent  de gewrichten en analyseert de hoeken tussen de gewrichten. Het systeem berekent de hoeken continu en past positie van de SmartBike realtime aan.

3D scan

De driedimensionale lichaamsscan is een nauwkeurige scan die het mogelijk maakt om bewegingen te analyseren. De software herkent automatisch de gewrichten en de maten van de lichaamsdelen.

Interactief

De verbinding tussen de SmartBike en de software zorgt ervoor
dat de positie van de SmartBike constant wordt aangepast. Het idmatch Bikelab is het eerste bikefit systeem ter wereld wat zich automatisch zelf aanpast aan de testrijder.

Gebruiksvriendelijk

Het systeem is eenvoudig in gebruik door het heldere interface van het Bikelab. Daarbij kan door het QRRS (Quick Release Replacement System) snel en precies het stuur en het zadel worden vervangen.

Video

Bicycling.nl maakte een video over een dynamische bikefit met het ID Match meetsysteem.

ID Match opties

In Capelle aan de IJssel staat het allereerste Bikelab in Europa. In dit lab worden de ID Match dynamische fietsmetingen uitgevoerd.

IdMatch Pro
199,00
Intake
Basis fysieke screening
IDMatch schoenplaat montage
wedging
IDMatch zadelpositionering
IDMatch stuurpositionering
Fiets afstellen
Rapportage
Plan de meting in
IdMatch Basic
149,00
Intake
Basis fysieke screening
IDMatch schoenplaat montage
wedging
IDMatch zadelpositionering
IDMatch stuurpositionering
Fiets afstellen
Rapportage
Plan hier de meting in
Montage schoenplaatjes
35,00
Intake
Schoenplaat correctie
Wedging
Controle op de fiets
Plan hier de meting in

De waardering van www.bikephysics.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 26 reviews.