Stages


Ultegra R8000 vermogensmeters

Stages Ultegra R8000

Met de lancering van de nieuwe Ultegra R8000 groepset door Shimano, is ook de nieuwe Stages Ultegra R8000 familie aan vermogensmeters geïntroduceerd. Met een vermogensmeter voor enkel de linkerkant, de rechterkant of een vermogensmeter voor beide zijdes is de collectie enorm uitgebreid.

De Stages Ultegra R8000 is daarom beschikbaar voor iedere sporter. Of je nu je vermogen wil meten aan 1 of aan 2 zijdes of dat je de huidige enkelzijdige vermogensmeting wil opwaarderen naar dubbelzijdige vermogensmeting. Alles is mogelijk. Heb je 2 fietsen? Bestel dan de dubbelzijdige vermogensmeting en koppel ze los…heb je twee vermogensmeters voor een voordelige prijs.

Nieuwe sensor

Met de komst van de Stages Ultegra R8000 vermogensmeters, worden ook gelijk de nieuwe sensoren geïntroduceerd. Deze sensoren bevatten nieuwe antennes, zijn beter bestand tegen water, zijn nauwkeurig en zorgen voor een betere communicatie met de fietscomputers zoals bijvoorbeeld een Garmin, Wahoo of de Stages Dash. De metingen worden daardoor nog nauwkeuriger

 

Stages

Stages meet het vermogen door de doorbuiging van de crank en dit te vermenigvuldigen met de cadans. Om je vermogen te vergroten kan je dus sneller trappen (hogere cadans) of harder trappen (zwaardere versnelling). Door in training beide te optimaliseren gaat het vermogen zo verder vooruit.

Stages is een bedrijf uit Boulder (US). In het hart van de Amerikaanse fietsindustrie. In samenwerking met Team Sky hebben ze een heel arsenaal aan vermogensmeters ontwikkeld waarbij de prestatie van de sporter voorop staat. Met die filosofie hebben ze de nieuwe Stages Ultegra R8000 ontwikkeld.

 

De waardering van www.bikephysics.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 91 reviews.